Over Cake of Life

 

Taart!

We eten het bij allerlei feestelijke gelegenheden, zoals op verjaardagen en bruiloften.

Maar met taart kun je meer! Met taart kun je iemand een hart onder de riem steken. Met een mooie taart tover je een lach op een gezicht. Taart kan het leven net een beetje leuker maken! Taart hoort bij het leven!

Over mij…

Sinds het voorjaar van 2012 maak ik gedecoreerde taarten. Vanaf het moment dat ik de eerste taart gemaakt had, houdt taart mij bezig. De voorpret van het nadenken over een volgend taartproject is leuk, maar het maken van een gedecoreerde taart is voor mij helemaal een feestje! En wat is het genieten als de taart letterlijk en figuurlijk in de smaak valt!

Taart hoort bij het leven! Taart is mijn lust en mijn leven! Een way of life! CAKE OF LIFE!

Vriendelijke groet,

Dinekecakeoflife over Cake of Life afbeelding (4)